Rólam

Antali Gyöngyi Edit

Szervezetfejlesztéssel azért kezdtem el foglalkozni, mert minden érdekel, ami az egyén és a csoport fejlődését segíti, ezért pszichológus diplomát szereztem. Több multinacionális vállalatnál végeztem felméréseket, állítottam össze fejlesztési tervet és vettem részt megvalósításukban Magyarországon és Ausztriában vezetői motiváció, kihívások kezelése, kitartás,  stresszkezelés, problémamegoldás témakörben. Emellett nagy tapasztalattal rendelkezem az olyan egyéni fejlesztési területeken, mint a döntéstámogatás, a problémamegoldás, a stresszkezelés stb., melyeknél mindig személyre szabott módszereket használok, hogy a hozzám fordulók könnyebben éljék meg, dolgozzák fel az élet kihívásait.
Mivel a kommunikáció, a problémamegoldás, a hatékonyságnövelés, a döntéshozatal mindannyiunk életében jelen vannak, olyan képzést kerestem, ahol megtanulható ezek kezelése, fejlesztése, így lettem Coach. Legfontosabb feladatomnak tartom, hogy megtanítsam az embereknek, hogy
  • felül tudnak emelkedni olyan dolgokon, helyzeteken, melyeket eddig nagy nehézségnek, akadálynak, problémának éltek meg;
  • képesek legyőzni az akadályokat és előnyt tudnak kovácsolni belőle;
  • mindenki fejleszthető (azok az emberek is, akik még nem és akik már nem tartják szükségesnek, lehetségesnek, fontosnak).
Megbízóim részéről felmerült az igény stresszcsökkentő módszerek alkalmazására, ezért elsajátítottam különböző származású és dinamikájú mozgásfajtákat, megtanultam több relaxációs és meditációs technikát, megismerkedtem számtalan táplálkozási irányzattal, majd sok évnyi képzés után Életmód-tanácsadó és terapeuta végzettséget szereztem, így a hozzám fordulóknak egy-egy területre célzottan, szükség esetén a teljes életmódjukra kiterjedően is tudok segíteni.

Szeretek emberekkel foglalkozni. Hihetetlenül jó érzés, ahogy

  • apró felismerésekből változások indulnak el, melyek az addigi akadályok helyett segítők, generátorok lehetnek,
  • jönnek a felismerések, melyek energiát adnak, motiválják, új nézőpontot adnak a hozzám fordulóknak,
  • a „nem vagyok képes rá” lassan az „ezt is meg tudom csinálni”-vá alakul.

Mivel a fejlődést az egyik legfontosabb és legcsodálatosabb dolognak tartom az életben, én is folyamatosan teszek azért, hogy mindig tanuljak valami újat vagy fejlesszem a meglévő képességeimet, ezért jelenleg nyelvet tanulok.