Rólam

Ki vagyok én?

Antali Gyöngyi Edit, coach, életmód- tanácsadó és terapeuta, nő, feleség, anya, gyerek, barát, tanuló, segítő… DE: elsősorban folyamatosan fejlődő, állandó kihívást kereső EMBER.
Minden érdekel, ami az egyén és a csoport fejlődését segíti, ezért több multinacionális vállalatnál végeztem felméréseket Magyarországon és Ausztriában vezetői motiváció, mentális állóképesség és megpróbáltatástűrés témakörben. Vizsgáltam a stresszel való megküzdést, a kihívások kezelését, az elszántságot, a kitartást, a kommunikációt, az információáramlást. Mivel ezek a dolgok mindannyiunk életében jelen vannak, olyan képzést kerestem, ahol megtanulható mindegyik kezelése, fejlesztése. Így lettem Coach.

Szeretek emberekkel foglalkozni. Hihetetlenül jó érzés, ahogy apró felismerésekből változások indulnak el, melyek az addigi akadályok helyett segítők, generátorok lehetnek, ahogy jönnek a felismerések, melyek energiát adnak, motiválják, új nézőpontot adnak a hozzám fordulóknak, ahogy a „nem vagyok képes rá” lassan az „ezt is meg tudom csinálni”-vá alakul. Ahogy ezeket a folyamatokat időről időre kísérhetem, segíthetem feltölt, energiát ad, motivál, hogy én is egyre jobban megismerjem Önmagam, fejlődjek, legyőzzem korlátaimat, így egyre jobb segítővé válhatok. Ahogy Önnek együtt feltárjuk, hogy mi segíthet a fejlődésben, úgy nekem is szükségem van fejlődésre, ezért jelenleg a Debreceni Egyetem Pszichológia szakán tágítom látókörömet.