Rólam

Szervezetfejlesztéssel azért kezdtem el foglalkozni, mert minden érdekel, ami az egyén és a csoport fejlődését segíti, ezért  több multinacionális vállalatnál végeztem felméréseket, állítottam össze fejlesztési tervet és vettem részt megvalósításukban Magyarországon és Ausztriában vezetői motiváció, kihívások kezelése, kitartás,  stresszkezelés, problémamegoldás témakörben.
Mivel a kommunikáció, a problémamegoldás, a hatékonyságnövelés, a döntéshozás mindannyiunk életében jelen vannak, olyan képzést kerestem, ahol megtanulható ezek kezelése, fejlesztése, így lettem Coach.
Megbízóim részéről felmerült az igény stresszcsökkentő módszerek alkalmazására, ezért megtanultam több stresszkezelési technikát, különböző mozgásfajtákat, életvitelbeli praktikákat, majd sok évnyi képzés után Életmód-tanácsadó és terapeuta végzettséget szereztem.

Szeretek emberekkel foglalkozni. Hihetetlenül jó érzés, ahogy

  • apró felismerésekből változások indulnak el, melyek az addigi akadályok helyett segítők, generátorok lehetnek,
  • jönnek a felismerések, melyek energiát adnak, motiválják, új nézőpontot adnak a hozzám fordulóknak,
  • a „nem vagyok képes rá” lassan az „ezt is meg tudom csinálni”-vá alakul.

Mivel a fejlődést az egyik legfontosabb és legcsodálatosabb dolognak tartom az életben, én is folyamatosan teszek azért, hogy mindig tanuljak valami újat vagy fejlesszem a meglévő képességeimet, ezért jelenleg a Debreceni Egyetem Pszichológia szakán tágítom látókörömet.